آموزش های یودمی
دوبله زبان فارسی
پیتزای ترد - رازهایی برای درست کردن پیتزای ترد

دوره های آموزشی
دوره های Udemy
- 4.9 امتیاز (5,254)
- 01:41:50
- تعداد بازدید 2
- 27 ویدئو آموزشی

✅ سرفصل و جزئیات آموزش
دوره ایجاد پوسته ترد، یک راهنمای جامع برای تهیه پیتزاهای کاملا ترد است.
آنچه یاد خواهید گرفت
- چگونه برای اینکه پیتزای ما پوسته ترد داشته باشد، آرد مناسب انتخاب کنیم؟
- تکنیک های ورز دادن و شکل دادن به خمیر پیتزا
- نکاتی برای استفاده از سنگی که پیتزا روی آن پخت می شود یا فولاد مخصوص پخت و پز برای دستیابی به پوسته ترد
- رازهایی برای بدست آوردن نسبت سس به پنیر عالی برای یک پیتزای با مواد متناسب و خوش طعم
- چگونه موادی که باعث سنگینی پوسته نمی شود و تردی آن را به خطر نمی اندازد اضافه کنیم؟
- روش های مختلف برای گرم کردن فر برای کسب نتایج بهینه در پخت پیتزا
- چگونه بفهمیم پیتزای ما آماده بیرون آوردن از فر است؟
- استراتژی هایی برای برش دادن و سرو پیتزا برای اطمینان از حداکثر لذت
توضیحات دوره
این دوره همه موارد از مبانی تهیه پیتزا گرفته تا رازهایی که پیتزاپزهای حرفه ای برای ایجاد یک پوسته کاملاً ترد استفاده می کنند را پوشش می دهد. شما طرز تهیه انواع خمیر از جمله خمیرهای کلاسیک ناپلی و نیویورکی را یاد خواهید گرفت. همچنین می آموزید که چگونه خمیر خود را به درستی کش داده و شکل دهید و مواد و سس های مناسب را برای پیتزا انتخاب کنید.
این دوره برای چه کسانی مناسب است:
- کسانی که عاشق پیتزا هستند و می خواهند پیتزای خانگی خود را به سطح بالاتری ببرند. چه یک آشپز خانگی باتجربه یا یک مبتدی کامل باشید، دوره ما برای کمک به شما در تسلط به هنر درست کردن پوسته پیتزای کاملا ترد طراحی شده است.
- مبتدیانی که عاشق پیتزا هستند و می خواهند مطالبی را در مورد آن و اشتیاق ایتالیایی ها به غذاهای با کیفیت خوب، بیشتر بدانند.
- آشپز حرفه ای که می خواهد همه نکات را در مورد پیتزا بداند یا می خواهد یاد بگیرد که چگونه پیتزا ناپلی با پوسته ترد درست کند.
- کسی که می خواهد دوستان خود را با بهترین طعم پیتزا غافلگیر کند.
پیتزای ترد - رازهایی برای درست کردن پیتزای ترد
مشخصات آموزش
پیتزای ترد - رازهایی برای درست کردن پیتزای ترد
- سطح دوره:همه سطوح
- تعداد درس:27
- مدت زمان :01:41:50
- حجم :2.0GB
- زبان:دوبله زبان فارسی
- دوره آموزشی: دوره های Udemy
- تعداد بازدید: 2